Vanaf vandaag kun je genieten van een nieuwe serie: ‘Hoe word je een stoere heks’. Een spannende, humoristische en mysterieuze serie over de pittige (ex)studente Kera MacDonagh die, uit balorigheid, een boek bestelt over hoe je een heks kan worden. Ze is voormalig student. Voormalig voetballer, voormalig… Ja, wat eigenlijk niet? Maar dit boek laat haar, en haar motor genaamd ‘Zee’, dingen doen die ze nog nooit heeft gedaan. Laat je meeslepen in een wereld die voor Kera net zo nieuw is als voor jou. Ontdek je nieuwe, favoriete serie!

Het beste nieuws? De eerste drie delen worden in rap tempo, snel na elkaar, gepubliceerd. Je hoeft dus niet lang te wachten op het volgende boek in deze verslavende serie. Oh! En zeker de moeite waard: de paperbacks hebben op de rug een deel van een foto; alle (negen) delen tezamen vormen één foto. Een schitterend geheel dat er fantastisch uitziet in je boekenkast!

Dit is de eerste van vier nieuwe series die we dit jaar in het Nederlands publiceren, de volgorde is vastgesteld door onze lezers. Kijk op onze facebook pagina wie het gratis ebook van deze serie heeft gewonnen!

Veel leesplezier!
Eduard Meinema, namens LMBPN International – Team Nederland.

Hoe word je een stoere heks – Boek 1 – Magie en Marketing

Synopsis: Virtutis gloria merces [Vertaling: Glorie is de beloning van moed]. Kera MacDonagh – net afgestudeerd aan de universiteit, ex-cum laude, ex-voetbalster, ex-populair en vooral blut, beu van het dagelijkse gedoe – verandert haar leven als ze besluit te onderzoeken hoe ze een heks kan zijn… En ze gelooft erin. Kera wilde niet terug naar het oosten om af te rekenen met haar dominante moeder. Dus toen ze klaar was met de universiteit, bleef ze achter in Los Angeles. Ze realiseerde zich niet hoe controlerend moeders aan de andere kant van het land kunnen zijn. Ze heeft moeite haar eigen weg te vinden; in een vlaag van wanhoop koopt ze een paar zakelijke boeken. En een voor de grap: ‘Hoe word je een stoere heks.’ Vanaf dat moment beginnen de problemen. Ontdek in welke problemen een jonge vrouw kan komen als de magie zomaar eens echt zou kunnen zijn.

Direct bestellen? Verkrijgbaar als paperback en ebook, o.a. bij Amazon en KOBO/KOBO Plus. Of vraag ernaar bij je favoriete boekhandel!