Ah, maakt niet uit. Als je van dieren houdt, ben je ook gek op Ashur; Bethany Anne’s trouwe viervoeter. Als fan van De Kurtherian Gambit, weet je hoe Ashur bij BA terecht is gekomen. Dit is je kans om een nieuw lid van de familie te leren kennen: Bellatrix.

Bellatrix’ is het derde, korte, verhaal in de serie ‘Frank Kurns, Verhalen van de UnknownWorld’. Het verhaal, dat zich afspeelt tussen boek 13 (‘Bijterige Bijrijder’) en boek 14 (‘Tot hier en niet verder’), vertelt hoe een pup een belangrijke rol vervult in het leven van een jonge vrouw. Het onheil dat haar en haar broer overkomt, vereist een harde aanpak. Eén keer raden wie daarvoor komt opdagen…

Bellatrix’ is geschreven door Michael Anderle en Nathalie Grey. De samenwerking geeft extra spanning aan het verhaal. Het volgende, tevens laatste, korte verhaal in deze serie, getiteld ‘Uitdagingen’, verschijnt 15 april.

Veel leesplezier! Eduard Meinema, namens LMBPN International – Team Nederland.

Frank Kurns – Verhalen van de UnknownWorld, Boek # 3 ‘Bellatrix’:

Synopsis: Een jonge vrouw, een slecht vriendje, een kleine zwarte (vrouwelijke) Duitse herder puppy. Een van hen moet weg… Het verhaal van Yelena, haar relatie met Bellatrix en hoe zij Bethany Anne ontmoetten terwijl de twee haar broer probeerden te redden van een Wechselbalg. En bier… Laten we het bier niet vergeten. 

Direct bestellen? Uitsluitend verkrijgbaar als ebook, o.a. bij Amazon en KOBO/KOBO Plus.