Tijd heelt alle wonden, behalve die van Vadertje Tijd.

Vadertje Tijd, ook wel Papa Creola genoemd, speelt een belangrijke rol in deel zes van ‘De ontembare Liv Beaufont’. Olivia, pardon: Liv, heeft een zware, bijna onmogelijke taak gekregen. En niet zonder reden. 

De rug van de eerste zes delen (van de paperbacks), vormt bij elkaar een fraai geheel. De rug van deel 7 tot en met 14 vormt een tweede afbeelding.

Veel leesplezier!

Eduard Meinema, namens LMBPN International – Team Nederland.

De ontembare Liv Beaufont – Boek 6 – De koppige advocate

Synopsis: Sommige mensen zullen niet rusten voordat ze alles tot op de bodem hebben uitgezocht. Liv Beaufont is zo’n iemand. En sommigen willen haar vermoorden vanwege haar doorzettingsvermogen. Om te voorkomen dat Liv achter de waarheid komt, haalt Adler een oud kwaad terug dat de Warriors lang geleden hebben uitgeroeid. Nu zal Liv, alleen, moeten vechten tegen monsters die zo duister zijn dat ze zelfs de sterkste magische wezens bang maken. Maar ze laat zich niet weerhouden van haar zoektocht naar de waarheid. Terwijl ze probeert kwaadaardige beesten onderuit te halen, probeert Liv ook te ontdekken waarom stervelingen geen magie kunnen zien. Haar reis brengt haar naar de laatste plek waar ze heen wil: daar waar haar ouders stierven. Wat ze vindt, verandert alles.

Direct bestellen? Verkrijgbaar als paperback en ebook, o.a. bij Amazon en KOBO/KOBO Plus. Of vraag ernaar bij je favoriete boekhandel!