Leren hoe je een geweldige, stoere heks wordt. Uit een boek…?
Het is goed dat Kera al wat vaardigheden heeft met vechtsport en dat ze snel leert. En vrienden heeft. Want alleen een boek lezen is niet genoeg.
Kera heeft een hart van goud en wil graag anderen helpen. In dit tweede deel ontvouwt het verhaal zich verder. De personages worden steeds duidelijker en er ontstaan relaties die interessante mogelijkheden bieden. De onverwachte geheimen van de familie Kim worden langzaam ontsluierd, terwijl Kera probeert grip te krijgen op haar nieuwe krachten. En wat te denken van Moeder LeBlanc en James Lovecraft, die de stroompieken volgen die op het gebruik van magie wijzen? James had het boek gepubliceerd om nieuwe heksen te vinden en zo het afnemende aantal magiërs aan te vullen. De twee tegengestelde persoonlijkheden vullen elkaar aan met hun droge humor en intrigerende manieren. Wat zal Moeder LeBlanc nog meer uit haar jurk trekken?
Kera heeft veel meer lef dan de meesten van ons. Het blijft dan ook de vraag: “Wat zou jij doen als je magie kon leren?”
Een geweldig boek voor iedereen die op zoek is naar actievolle fantasie met humor en emotie.

Veel leesplezier!

Eduard Meinema, namens LMBPN International – Team Nederland.

Hoe word je een stoere heks – Boek 2 – Magie en Vriendschap

Synopsis: Geloven is nog maar het begin. Nadat ze ‘Hoe word je een stoere heks’ in een bekende online boekwinkel heeft gekocht, is Kera diep in de problemen geraakt. Er zijn meer dan genoeg mensen die haar leven aanzienlijk problematischer en misschien zelfs dodelijker willen maken. Om alles nog chaotischer te maken, laat ze romantiek toe in haar leven; maar of dat een slimme zet is? Welwillend het verschil te maken, gebruikt Kera haar capaciteiten om anderen te helpen. Haar pogingen om haar persoonlijke leven, haar werk en nu ook haar heksenleven in evenwicht te brengen, zouden Kera wel eens het laatste beetje geestelijke gezondheid dat ze nog heeft, kunnen kosten. En dat was voordat de verslaggevers haar gingen zoeken.

Direct bestellen? Verkrijgbaar als paperback en ebook, o.a. bij Amazon en KOBO/KOBO Plus. Of vraag ernaar bij je favoriete boekhandel!