Wat heeft een kip met een nieuw deel van de Liv Beaufont serie te maken? Hmm… Daarvoor moet je toch echt het boek lezen. In dit zevende deel krijgt Liv het niet alleen aan de stok met kwaadwillende personages, maar ze wordt ook opgezadeld met een kip. En wat voor één! Het raadsel wordt langzaam ontsluierd.
Vergeet vooral niet de auteursnotities te lezen. Daarin geeft Sarah Noffke nog meer verhelderende inzichten in de onverwachte hoofdrol van… de kip

Ja, ja, goed gezien. Op het plaatje staat geen kip, maar een haan. Ach. Geen haan die daarnaar kraait, om maar een uitdrukking te gebruiken. Onze vertaalster heeft een harde dobber gehad aan het vertalen van de vele woordgrapjes over kippen. Bepaald geen eitje…
Maar het is gelukt. Oh, enne… de uitdrukking “Het ei wil wijzer zijn dan de kip”? Die verwijst naar kinderen die zich wijzer voordoen dan hun ouders.

Veel leesplezier!

Eduard Meinema, namens LMBPN International – Team Nederland.

De ontembare Liv Beaufont – Boek 7 – De onverbiddelijke jager

Synopsis: Als het redden van de wereld jouw taak is, is het onmogelijk om een vrije dag te krijgen. Liv Beaufont zou er sowieso geen willen. Dat is maar goed ook, want de enige werknemer van Vadertje Tijd zijn is een veeleisende taak. Liv kan nauwelijks geloven dat ze een kip moet ronddragen terwijl ze vecht tegen schurken. Die kip is echter ongelofelijk belangrijk. Ze weet alleen niet waarom. Of wat de vogel wil eten…
En dan is er nog het drakenei van Sophia.
Wie het ook heeft gestolen, diegene krijgt het flink te verduren als Liv hem te pakken krijgt. Ondertussen helpt Subner Liv om de elf op te sporen die Inexorabilis heeft gemaakt. Het is cruciaal om de herinneringen te ontgrendelen die Livs moeder in het zwaard heeft verzegeld. Wat ze vindt, zou alles moeten veranderen.

Direct bestellen? Verkrijgbaar als paperback en ebook, o.a. bij KOBO/KOBO Plus. Of vraag ernaar bij je favoriete boekhandel!