Oké, je moest er even op wachten. Maar hier is het vervolg in de TKG serie. Deel 14, ‘Tot hier en niet verder’, overbrugt een periode van drie jaar en sluit de tweede verhaallijn af. Na dit deel gaat Bethany Anne de ruimte in. Maar voor het zover is, moeten BA en haar team nog een paar dingen rechtzetten. Want vertrekken is één ding; de aarde zo achterlaten is geen optie. Uiteindelijk hoopt ze ooit weer terug te keren. Zelfs al kan dat enkele honderden jaren duren…
Veel leesplezier!

Eduard Meinema, namens LMBPN International – Team Nederland.

De Kurtherian Gambit – Boek 14 – Tot hier en niet verder

Synopsis: Drie jaar lang zijn Bethany Anne en haar team bezig geweest. Drie jaar lang hebben ze gebouwd en hun best gedaan om onder de radar te blijven en niet te vechten met degenen die ze proberen te redden. Nu borrelen de kokende emoties naar de oppervlakte. Er is een lijn in het zand getrokken en sommige idioten moesten er gewoon overheen. Degenen die dachten dat de kat geen klauwen had, gaan erachter komen hoe erg, hoe vreselijk erg, ze het bij het verkeerde eind hebben.

Direct bestellen? Verkrijgbaar als paperback en ebook, o.a. bij KOBO/KOBO Plus Of vraag ernaar bij je favoriete boekhandel!