Vanaf nu verkrijgbaar: De Kurtherian Gambit, deel 15 “Nooit toegeven“.

Vanaf dit deel gaan Bethany Anne en haar vrienden de ruimte in. In de verhaallijn is dit “drie jaar” na deel 14. Voor je in deel 15 duikt, is het handig eerst de korte verhalen van Frank Kurns “Verhalen van de UnknownWorld” te lezen. Deze zijn zowel los (ebook) als bundel (ebook èn paperback) verkrijgbaar). In deze verhalen worden enkele nieuwe karakters voorgesteld. Die je in deel 15 weer tegenkomt.

Overigens, we zijn zelf ook aan een kleine inhaalslag toe. Naast Frank Kurns is dit jaar ook deel 9 in de serie De ontembare Liv Beaufont verschenen “De gepassioneerde afgevaardigde“. Van deze serie is eind vorig jaar een bundel verschenen met de eerste zes delen. Dus, als je nog net aan de serie was begonnen: grijp je kans!

Maar… het draait nu natuurlijk om de derde verhaallijn, de laatste 7 delen in de serie De Kurtherian Gambit. De drie verhaallijnen zijn eenvoudig te herkennen aan de gekleurde balk waar de auteursnaam in staat. De paperbackbundel van Frank Kurns is onderdeel van de doorlopende illustratie op de rug van de boeken. Deze bundel wordt tussen deel 14 en 15 geplaatst.

Veel leesplezier!

Eduard Meinema, namens LMBPN International – Team Nederland.

SYNOPSIS

Een laatste vaarwel-aanval door degenen op aarde loopt vreselijk mis wanneer de Queen zelf opduikt met John Grimes aan haar zij. Vijf puppies hebben plannen die iedereen verrassen. De Queen heeft een probleem en haar beste vrienden reizen naar de aarde om een oplossing voor haar te vinden. Het is tijd voor een audiëntie bij de King of Yoll, en hij zal de uitkomst niet leuk vinden. Absoluut niet leuk vinden. Hij heeft een geheim dat hij verborgen heeft gehouden, maar die stiekeme buitenaardse wezens in de ruimte ontdekken wat het is en gebruiken het tegen hem. Het is de hoogste tijd dat de Queen Bitch nog eenmaal losgaat voor haar laatste schoonmaak van Kurtherians – Dit deel van de Melkweg zal nooit meer hetzelfde zijn. Dus pak je favoriete drankje, leun achterover in je favoriete stoel of bed of bank en ontspan even, want … Bethany Anne is TERUG!

 

DIRECT BESTELLEN

TKG 15 is verkrijgbaar als ebook (o.a. KOBO/KOBO Plus) en paperback: http://shop.lmbpnboeken.nl/books/324619