Ah! Kera, onze eigen stoere heks (in wording) raast weer rond op haar stalen ros. Nu verkrijgbaar ‘Magie en Dating’, deel 3 in de serie ‘Hoe word je een stoere heks’. Nog niet aan deze serie begonnen? Er verschijnen totaal 9 delen met drie verhaallijnen. Deel 1 t/m 3 vormt één geheel, net als 4 t/m 6 en 7 t/m 9. Je kunt nu dus de eerste verhaallijn in één keer uitlezen.

Synopsis:
Kera wordt steeds beter in het heksengedoe en veel te goed in het inperken van bendeactiviteiten. Ze weet dat dat het geval is, want elke bende in haar omgeving zit nu achter haar aan, aangespoord door ‘de Startup’. Bovendien staan de verslaggevers op het punt het grote verhaal te publiceren en de uitgevers van ‘Hoe word je een stoere heks’ zijn haar op het spoor. Is het tijd voor Motorcycle Man om de zonsondergang tegemoet te rijden? Haar leven is zo ingewikkeld geworden dat ze de gedachten aan een ‘nog lang en gelukkig leven’ moest loslaten. In feite heeft ze een, waarschijnlijk onvergeeflijke, zonde begaan die ervoor zorgt dat dit zeker gebeurt. Kan ze het centrum van LA en haar vrienden blijven beschermen… en haar leven behouden?

Verkrijgbaar als ebook – o.a. bij KOBO / KOBO Plus – en paperback.
Veel leesplezier!

Eduard Meinema, namens LMBPN International – Team Nederland.